"Λευκός Ξηρός"
Επιλέξαμε την τοπική Λευκαδίτικη ποικιλία "Βαρδέα". Αθώο ταίριασμα με λιγοστή "Χλόρη" και "Ασπροβάρτζαμο". Απόλυτα φυσική ζύμωση. Φευγαλέο πέρασμα από δρύινα βαρέλια.
Λιγοστές φιάλες αγνού-παραδοσιακού κρασιού με μόνα χαρακτηριστικά εκείνα που η λευκαδίτικη γης απλόχερα του έχει χαρίσει. Δίχως αποσιδήρωση κερνά στην πρώτη αίσθηση το χρυσαφί του ονείρου.
Συνοδεύει θαλασσινά - λευκά κρέατα - τυριά - φρούτα . Σερβίρεται στους 12 - 14 βαθμούς C.